Aktivt fritidsliv

Aktiv sports- og foreningsliv i din fritid

Er du til holdsport eller til svømning? Er du ung eller er du ældre? Du har masser af muligheder for at dyrke sport og andre aktiviteter i din fritid i Tønder Kommune.

En bred vifte af gode tilbud inden for idræts-, fritids- og kulturlivet skal være med til at gøre Tønder Kommune til et attraktivt sted for dig at bo.

Svømmehaller og friluftsbade

Sportshaller og idrætscentre

Eliteidræt og talenter

Eliteidræt – håndbold og fodbold

Du kan tage din ungdomsuddannelse i Tønder, samtidigt med du er seriøs med din sport. Allerede i grundskolens overbygning har du mulighed for at kombinere din skolegang med dine ambitioner indenfor håndbold eller fodbold. På den måde får du mulighed for at nå langt med din sport, uden at det går ud over din skolegang.

"Boldtalenter" er for dig, der går i 7. – 9. klasse.

Er du medlem af en fodbold- eller håndboldklub i kommunen, og vil du gerne supplere din træning i klubben med flere træningstimer i løbet af skoledagen?

Tønder Sportscollege er for dig, der tager en ungdomsuddannelse.

I samarbejde med TM Tønder, håndbold og FCSydvest, fodbold giver vi dig mulighed for at kombinere din sport med en ungdomsuddannelse i Tønder.

Tønder Kommunes overordnede politik på eliteområdet kan du læse her. Herunder er også en beskrivelse af den støtte, der kan søges under Økonomiudvalget.

Del dit arrangement på

Del dit arrangement på kulturkalenderen "Tønder på tavlen".

Book lokaler og se foreninger

Lokalebooking og foreningsregister

Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) kan benyttes af alle - både borgere, foreninger og kommunale institutioner.

Her kan du:

  • se en oversigt over kommunens foreninger
  • booke lokaler
  • se igangværende aktiviteter
  • finde vejledninger, skemaer og info

Foreningsudvikling

Foreningsudvikling

For foreninger og klubber under Folkeoplysningsloven

For foreninger og klubber under Folkeoplysningsloven

 

Siden er opdateret:
08.04.2016