Dit lokalsamfund

Tønder Kommune skal være et rart sted at bo, og det kan du være med til at gøre noget for.

Engager dig i dit lokalsamfund

Som landkommune har vi andre vilkår, muligheder og fordele, end de, der er tilgængelige i storbykommunerne. Dem vil vi gerne have bredt ud, så flere får øje på det attraktive i at bo i Danmarks 5. største kommune – landkommunen Tønder. Du kan gøre en forskel i dit lokalsamfund ved at blive en aktiv del af det, og vi kan hjælpe dig med at blive det.

Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg er paraplyorganisation for alle lokalråd og borgerforeninger i kommunen. Jeres lokalsamfund/lokalråd er vigtige partnere i forbindelse med udviklingen i Tønder Kommunes landdistrikter, og vi når kun i mål i samarbejde med jer.

Landdistrikt Tønders hjemmeside samler vi trådene for dig og dit lokalsamfund, så læs meget mere der.
 

Lokalråd og borgerforeninger

Find dit lokale råd eller den borgerforening, der samler de lokale tråde i nærheden af dig:

Bliv frivillig

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for gode oplevelser og et positivt samvær med andre mennesker.

Kontakt os eller din borgerforening, hvis du har brug for hjælp til at komme videre i dit lokalområde eller i en forening.

Frivillig indenfor det sociale felt?

Frivilligcenter Tønder hjælper dig videre i forhold til at blive frivillig indenfor det sociale felt.

Siden er opdateret:
08.04.2016