Masser af oplevelser op til festivalen

Udsendt: 25. maj 2016 

4+ er et samarbejde mellem Tønder Kommune, Tønder Festival, Rømø-Tønder Turistforening, Kulturelt Forum, Tønder Erhvervsråd samt Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg. DemokraCityTM er tovholder på projektet

Årets Tønder Festival byder som altid på musik i lange baner og i mange afskygninger. Men der er også meget spændende andet at opleve, når Tønder kalder til festival i august. I de fire dage op til festivalen inviterer festivalen sammen med Tønder Kommune til en række arrangementer, der sætter fokus på områdets mangfoldighed af natur, kultur, historie og kulinariske lækkerier.

Det sker alt sammen under den fælles overskrift 4+ i dagene fra den 21. til den 24. august. Selve festivalen finder sted fra den 25. til den 28. august.

En kanotur på Vidåen med ørred på grill og lokalt øl og et af de arrangementer, man kan deltage i op til festivalen. Der er også mulighed for at komme med på en historisk tur i sporene fra 1. Verdenskrig eller komme tæt på den sønderjyske historie fortalt gennem udvalgte bygningsværker, hvor der rundes af med lokale madspecialiteter og livemusik.

En guidet tur på Kunstmuseet i Tønder med fokus på Wegner, design og kunsthistorie er ligeledes en af de mange før-festival muligheder. Eller hvad med at lade to unge lokale kokke viser vej fra marsk til bord?

Det er blot nogle af de mange tilbud. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.

Læs meget mere om 4+ på Tønder Festivals hjemmeside, hvor du også kan købe billetter online til alle arrangementerne.

Succes sidste år

Tønder Kommune og Tønder Festival lancerede 4+ konceptet sidste år med en række oplevelsespakker op til festivalstart. Det blev en stor succes, og konceptet videreføres i år med et stærkt udvidet program.

Som noget nyt inviteres alle til at skyde de fire optaktsdage i gang med koncert og fest på Torvet i Tønder søndag 21. august fra kl. 11.00.